Lossipreili Roosimoos 230ml/Rose petal jam 230ml

Koostisosad: vesi, roosiõielehed, moosisuhkur (suhkur, tarrendaine pektiin, happsesuse regulaator sidrunhape, 0,1% hüdrogeenitud taimerasva(päevalilleõli), säilitusaine kaaliumsorbaat), sidrunimahl. Käsitöötoode kodumaistest roosiõielehtedest.

Üldsuhkrusisaldus 25 g 100 g kohta

Kasutamine: röstsaiale määrimiseks, magustoitute kaunistamisek ja maitsestamiseks.

Roosimoos on valmistatud Saaremaal mahedalt kasvatatud erinevate roosisortide õielehtedest. Kasutatud on legendaarset Bulgaaria õliroosi, et anda iseloomuliku hõrku parfüümi ja tumedaid inglise lõhna roose, et anda sügavust ja ümarust. Tooteid on kaks, kuna maisteelistused on erinevad. On inimesi, kes naudivad toidus roosiõielehti, aga ka selliseid, kes ütlevad, et õielehed kriuksuvad hamba all, kuid naudivad lõhna ja maitset- želee on siis mõeldud neile. Et lisada pisut hapukust oleme lisanud töretsu sidrunimahla. Kondiitrid kutsuvad meie roosimoosi hellitavalt printsesse muffinimoosiks, kuid see ei tähenda, et nii mõnigi “karune” täismees ei naudis seda pühapäeva hommikul kohupiimasel röstsaial.

 

Ingredients: water, rose petals, jam sugar (sugar, pectin jelly, acidity regulator citric acid, 0.1% hydrogenated vegetable fat (sunflower oil), preservative potassium sorbate), lemon juice. Handicraft product from domestic rose petals.

Total sugar content 25 g per 100 g

Use: for spreading on toast, decorating and seasoning desserts.

Rose jam is made from the petals of various rose varieties organically grown in Saaremaa. 
Legendary Bulgarian oil roses have been used to give a characteristic delicious perfume and 
dark English-scented roses to give depth and roundness. 
There are two products, because the taste preferences are different. 
There are people who enjoy rose petals in their food, but there are also people who say that the petals are 
creaking under their teeth, but they enjoy the smell and taste - then the jelly is for them. 
To add a little acidity we have added a lot of lemon juice. 
Confectioners affectionately call our rose jam a princess muffin jam.
HIND: 5.00
Tagasi Lisa Ostukorvi
Hosting Lampung Jasa Rekber Cara Budidaya